Ρεαλιστικός στόχος η Ευρώπη

Η νίκη στο σημερινό ντέρμπι ήταν επιτακτική ανάγκη για Απόλλωνα και Ομόνοια. Οι δυο ομάδες βρίσκονται αρκετά μακριά από την κορυφή και χρειαζόντουσαν τους τρεις βαθμούς, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Ωστόσο καμία από τις δυο δεν εκπλήρωσε το στόχο της και ως εκ τούτου θεωρούνται χαμένες.

Η διαφορά από την κορυφή μπορεί να μειώθηκε κατά ένα βαθμό, αλλά τη δεδομένη στιγμή απασχολεί η 2η και η 3η θέση. Η Ανόρθωση ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τον Απόλλωνα και οχτώ από την Ομόνοια, ενώ σε ενδεχόμενο νίκης αύριο του ΑΠΟΕΛ

κόντρα στην Ένωση, τότε οι γαλαζοκίτρινοι θα ανοίξουν τη ψαλίδα στους τέσσερις και εφτά βαθμούς αντίστοιχα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο παρών στάδιο ο ρεαλιστικός στόχος του Απόλλωνα και της Ομόνοιας είναι η 3η θέση που είναι και η πιο κοντινή και δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο . Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί θα είναι άστοχο, αφού οι δυο ομάδες θα πρέπει να προσεγγίζουν σωστά τα δεδομένα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, ενώ η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Ερμή. Όσο δύσκολες και αν φαντάζουν οι δυο αναμετρήσεις, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γαλάζιους και τους πράσινους. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα