Ρεάλ: Έρχεται απαγόρευση μεταγραφών!

Για ειλημμένη απόφαση της FIFA να τιμωρήσει τη Ρεάλ με απαγόρευση μεταγραφών στις δύο προσεχείς περιόδους κάνει λόγο η «Mundo Deportivo», εξαιτίας της απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών.

Είδηση-βόμβα από την καταλανική εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει την «καμπάνα» που είναι έτοιμη να ρίξει η παγκόσμια ομοσπονδία στη «βασίλισσα». Ο λόγος; Πρόκειται για τον ίδιο που είχε τιμωρηθεί πρόσφατα και η Μπαρτσελόνα, δηλαδή για παρατυπίες στην απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών.

Οπως σημειώνεται μάλιστα η απόφαση

είναι ήδη ειλημμένη και πρόκειται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, ενώ θα αφορά την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και το καλοκαίρι του 2016.

Τονίζεται δε πως η FIFA διενεργούσε έρευνα για περισσότερο από ένα χρόνο και αποφάσισε από τον περασμένο Ιούλιο να τιμωρήσει τη Ρεάλ, ωστόσο για άγνωστο λόγο αυτό ακόμα δεν έχει γίνει. Αρχικά το γεγονός αυτό διαψεύστηκε από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας -σε επικοινωνία της «Mundo Deportivo»- ωστόσο άλλος αξιωματούχος ανέφερε πως η διαδικασία είναι εμπιστευτική και δεν μπορούσε προφανώς να πει περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα