Πυρπόλησαν δύο οχήματα του προέδρου της Πεσκάρα

Δύο αυτοκίνητα του προέδρου της Πεσκάρα πυρπολήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι υποψίες επικεντρώνονται σε φανατικούς οπαδούς της ομάδας που παραπαίει στο πρωτάθλημα, αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ.

«Είμαι σοκαρισμένος. Στο τέλος της σεζόν θα σταματήσω», δήλωσε ο Ντανιέλε Σεμπαστιάνι στην εφημερίδα, Κοριέρε ντέλο Σπορ. Όπως μάλιστα είπε, ήταν αυτός που κάλεσε σε βοήθεια την πυροσβεστική βλέποντας τα δύο οχήματα να καίγονται έξω από το σπίτι του.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ένταση είναι πολύ υψηλή

στην Πεσκάρα μεταξύ ορισμένων οπαδών και της διοίκησης του συλλόγου. Και αυτό αφού η ομάδα είναι ουραγός στη Serie A με 9 βαθμούς μετά από 23 αγωνιστικές, ενώ την Κυριακή γνώρισε νέα βαριά ήττα με 6-2 στην έδρα της από την Λάτσιο.

Η ιταλική Λίγκα σε ανακοίνωσή της εξέφρασε την «μεγάλη στήριξη και αλληλεγγύη της προς τον Ντανιέλε Σεμπαστιάνι μετά την ανείπωτη πράξη βανδαλισμού που υπέστη».

Και προσθέτει: «Τέτοιες πράξεις βίας και εκφοβισμού δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να γίνουν ανεκτές, πολύ περισσότερο όταν εκδηλώνονται κατά ενός προέδρου ο οποίος έχει καταφέρει κάνει τα πάντα για την ομάδα του».

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία εξετάζει τις άμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα