Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Σολέας

Πυρκαγιές σε ξύλινη εξοχική κατοικία και σε κατάστημα κατέσβησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωση, αναφέρεται ότι στις 17.58 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καινούργια διώροφη εξοχική ξύλινη ιδιωτική κατοικία, επενδυμένη εξωτερικά με συνθετικό δομικό υλικό και εσωτερικά με γυψοσανίδα στο χωριό Άγιος Γεώργιος Καυκάλου στην περιοχή Σολέας.

Ανταποκρίθηκαν 4 οχήματα από τους Αγροτικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς Ευρύχου, Περιστερόνας και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 19.10 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από

την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές η ξύλινη στέγη της οικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε αποδόμηση της οροφής και χρησιμοποιήθηκαν τυλιχτήρες νερού και αναπνευστικές συσκευές.

Εξάλλου, στις 04.38 το πρωί σήμερα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.09. Η πυρκαγιά ήταν στο πατάρι του καταστήματος. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός και επίπλωση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές και τυλικτήρες νερού. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια,18 πυρκαγιές, 7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα