Μαρτυρία:"Χάσαμε χρόνια απ’τη ζωή μας- Κατάλαβαν τι έκαναν;"

Κυριευμένοι απ’ τον πανικό είναι και σήμερα γονείς παιδιών, τα οποία βρίσκονταν χθες βράδυ εντός του κλειστού αθλητικού κέντρου Palais de Sport στη Λεμεσό.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Μάριο Σοφοκλέους, του οποίου το παιδί βρισκόταν χθες στο κλειστό για προπόνηση. Γύρω στις 18.00, όπως δηλώνει ο κ. Σοφοκλέους, δική του πηγή τον ενημέρωσε ότι στο κλειστό γήπεδο υπάρχει ομηρία.

«Έχασα χρόνια απ’ τη ζωή μου. Ήμουν σπίτι μόνος μαζί με το άλλο μου παιδί, που είναι

8 μηνών βρέφος».

Απολογία Αρχηγού – Λύπη και δυσαρέσκεια: Το έμαθα απ΄τα Μέσα

Ο προπονητής των παιδιών, με τον οποίο πρώτος επικοινώνησε ο κ.Σοφοκλέους, δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν και του είπε να κλείσει το τηλέφωνο προκειμένου να βγει έξω να δει τι γινόταν. Τότε αντίκρισε πάνοπλους αστυνομικούς, όπως λέει, και ένα πανδαιμόνιο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Γονείς πήγαιναν να πάρουν παιδιά, έβλεπαν πάνοπλους του ΕΑΟ

«Μας ρώτησε κανείς τι πάθαμε; Δεν ήξερε κανείς τίποτα από την ΑΔΕ Λεμεσού. Είναι ψέματα τα όσα λένε ότι υπήρχαν δυνάμεις εκεί στις 16.00. Εγώ πήγα το παιδί μου εκεί στις 15.45 και μέχρι τις 17.30 δεν υπήρχε τίποτα», λέει ο κ. Χριστοφόρου.

Σε έντονο ύφος ο κ. Χριστοφόρου διερωτάται, μιλώντας στο SigmaLive, αν κατάλαβαν τι προκάλεσαν αυτοί που οργάνωσαν την άσκηση αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα