ΠτΔ: Η απώλεια του Νίκου Ρολάνδη είναι απώλεια για την Κύπρο

Βαθιά θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τον θάνατο του Νίκου Ρολάνδη.

«Η απώλεια του Νίκου Ρολάνδη είναι απώλεια για την Κύπρο. Για την πολιτική ζωή, τη μετριοπαθή προσέγγιση των πραγμάτων. Ένας ευπατρίδης που κόσμησε με την παρουσία του τη Βουλή και τους θεσμούς που υπηρέτησε. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια

στη σύζυγο του Λέλια και στα παιδιά του».

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (27/5), υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, τήρησε μονόλεπτο σιγή στη μνήμη του Νίκου Ρολάνδη.

Διαβάστε εδώ: Η μακρά πολιτική καριέρα του Νίκου Ρολάνδη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Η απώλεια του Νίκου Ρολάνδη είναι απώλεια για την Κύπρο. Για την πολιτική ζωή, τη μετριοπαθή προσέγγιση των πραγμάτων.
Ένας ευπατρίδης που κόσμησε με την παρουσία του τη Βουλή και τους θεσμούς που υπηρέτησε.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο του Λέλια και στα παιδιά του. pic.twitter.com/XNouizd7sM

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 27, 2021

Κούσιος: Πολιτικός που υποστήριζε με θάρρος τη γνώμη του

Tweet για τον θάνατο του Νίκου Ρολάνδη έκανε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ο Κυριάκος Κούσιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Ρολάνδης «αφιέρωσε τη ζωή του στη λύση του Κυπριακού και στην επανένωση της πατρίδας του».

«Αφιέρωσε τη ζωή του στη λύση του Κυπριακού και στην επανένωση της πατρίδας του. Πολιτικός που υποστήριζε με θάρρος τη γνώμη του, ρεαλιστής, ειλικρινής, πρωτοπόρος στα αναπτυξιακά και ενεργειακά της Κύπρου, καθώς και με μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό. Αιωνία του η μνήμη».

Αφιέρωσε τη ζωή του στη λύση του Κυπριακού και στην επανένωση της πατρίδας του. Πολιτικός που υποστήριζε με θάρρος τη γνώμη του, ρεαλιστής, ειλικρινής, πρωτοπόρος στα αναπτυξιακά και ενεργειακά της Κύπρου, καθώς και με μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό. Αιωνία του η μνήμη. pic.twitter.com/dR1G27jte2

— Kyriacos J. Koushos (@KJKoushos) May 27, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα