ΠτΔ - Ακιντζί: Παρουσίασαν τα οικονομικά οφέλη της λύσης

Το όραμα τους για τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από τη λύση του κυπριακού παρουσίαν σε δημόσια εκδήλωση στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Συγκεκριμένα,"τα οφέλη από μία πιθανή λύση του κυπριακού θα είναι περισσότερα από το κόστος της" δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

ενώ στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και η ομιλία του Τ/κ ηγέτη, ο οποίος επισήμανε ότι κόστος του διαχωρισμού είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος μίας επερχόμενης λύσης.

Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων έλαβαν μέρος στην εκδήλωση αποδεχόμενοι πρόσκληση, την οποία απηύθυναν από κοινού το Κυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο και το τ/κ λεγόμενο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Οι κύριοι Αναστασιάδης και Ακιντζί ανέπτυξαν το όραμά τους για την οικονομική διάσταση μιας σωστής λύσης του Κυπριακού, ενώπιον ενός κοινού, που δεν θα αποτελείται από πολιτικούς, αλλά, κατά κύριο λόγο, από επιχειρηματίες και από τις δύο κοινότητες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ του ΚΕΒΕ, Μάριος Τσιακκής.

Σκοπός, πρόσθεσε, «είναι να ενημερωθεί η κοινωνία των πολιτών ευρύτερα από τα οικονομικά οφέλη, που προκύπτουν από μια λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα