Ψυχάρα ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!

Μέγα πάθος από τον ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών! Αν και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με δύο γκολ, ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα κι έμεινε όρθιος μέσα στη Λεωφόρο (2-2)!

Μπεργκ (10') και Καλτσάς (50') έδειξαν να γέρνουν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του τριφυλλιού, ωστόσο η κακή διαχείριση από πλευράς γηπεδούχων (τόσο των παικτών, όσο και του

Στραματσόνι ο οποίος το «διάβασε» λάθος τις αλλαγές), έδωσε δικαίωμα στους Τσίμιροτ (γκολάρα) και Πέλκα να χαρίσουν -μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών- τον βαθμό στους Θεσσαλονικείς, που σε γενικές γραμμές ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους!

Αποβλήθηκε στο 91' ο Χαρίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δύο ασίστ μέτρησε ο Βλαχοδήμος, δεν φάνηκε ξανά ο Αμπέντ, πέμπτο σερί εντός έδρας παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Αμπέντ (76΄ Μαμούτε), Λαγός, Μπεργκ, Λουντ, Καλτσάς (59΄ Κλωναρίδης), Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Βλαχοδήμος (59΄ Εβαντζελίστα)
ΠΑΟΚ (Ι. Τούντορ): Βελλίδης, Λέοβατς (79΄ Κοροβέσης), Χατζηισαΐας, Μακ, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (84΄ Αντώνης), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Πέλκας (90΄+3 Σάμπο)

Keywords
Τυχαία Θέματα