Ψευδοκράτος:Σκέψεις για προώθηση των κατεχομένων ως "Κύπρος"

Διαφήμιση του ψευδοκράτους όχι με τα αρχικά του αλλά ως Κύπρος και χρήση και του αεροδρομίου Λάρνακας, προτείνει ο "πρόεδρος" του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων, Ορχάν Τολούν.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Κίπρις ποσταστί, ο κ. Τολούν αναφέρθηκε σε ποσοστό αύξησης 12% για τον τουρισμό στα κατεχόμενα, συγκρίνοντας τους αριθμούς του Ιανουαρίου 2017 με τον Ιανουάριο του 2016. Πρόσθεσε δε ότι πρέπει να ληφθεί σειρά μέτρων, ώστε αυτή η αύξηση να διατηρηθεί. Μεταξύ των μέτρων είναι και η αλλαγή της “ΤΔΒΚ”, όπως ανέφερε

το ψευδοκράτος, σε “Κύπρος” μόνο.

Για να δείξουν, όπως είπε, στους ξένους τουρίστες ότι το ψευδοκράτος είναι ένας ευρωπαϊκός προορισμός, οι τουριστικοί πράκτορες θα έπρεπε να οργανώσουν ταξίδια χρησιμοποιώντας το αεροδρόμιο της Λάρνακας και όχι το Ερτζιάν, σημείωσε, αναφερόμενος στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Αυτό, σημείωσε, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών προς τα κατεχόμενα.

Ο κ. Τολούν παρατήρησε επίσης ότι ο αριθμός τουριστών προς την Τουρκία έχει μειωθεί λόγω της έλλειψης ασφάλειας στη χώρα. Πρότεινε δε ότι θα πρέπει να τοποθετηθούν όχι ως μέρος της γεωγραφίας της Τουρκίας, αλλά ως ευρωπαϊκός προορισμός και στις τουριστικές εκθέσεις να διαφημίζονται ως “Κύπρος” και όχι “ΤΔΒΚ”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα