Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Χαραλαμπίδη

Σημαντικό αγώνα δίνει απόψε στις 19:00 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.



Υποδέχεται την Εσθονία στο ΓΣΠ και έχει ως στόχο να πετύχει τη δεύτερη της νίκη στη διοργάνωση, μετά τη νίκη του περασμένου Νοεμβρίου επί του Γιβραλτάρ. Παράλληλα, θα επιδιώξει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη μετά το 3-1 επί του Καζακστάν την περασμένη Τετάρτη σε φιλικό αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης τέθηκε πριν από λίγο εκτός αποστολής από τον αποψινό αγώνα. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στα πλευρά. Παρά το γεγονός

ότι χθες έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αισιοδοξώντας ότι θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, εντούτοις, μετά από νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι, διαπιστώθηκε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι 22 ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ.

Αμυντικοί: Μάριος Στυλιανού, Ανδρέας Παναγιώτου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Φάνος Κατελάρης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Μέσοι - Επιθετικοί: Βίνσεντ Λαμπάν, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ρενάτο Μαρκάσα, Νικόλας Εγγλέζου, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νέστορας Μυτίδης, Δημήτρης Χριστοφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα