Πρόβλημα και με Σοάρες εν όψει ΑΠΟΕΛ

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA 2016-17.

Ύστερα από τη χθεσινή ανακοίνωση για την πρόσληψη του Αλέξη Γαρπόζη στη θέση του βοηθού ως το τέλος της χρονιάς, τον Διονύση Διονυσίου στο τεχνικό τιμ της ομάδας

πλαισιώνουν οι Χρήστος Παντελή (Βοηθός και αναλυτής), Αλέξης Γαρπόζης (Βοηθός), Μάριος Σταυρινίδης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Χρήστος Εμμανουήλ (γυμναστής).

Η σημερινή προπόνηση αναλώθηκε περισσότερο στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ύστερα από το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρηθεί.

Σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αρκέστηκε ο Αλί Σαββανέ, που όμως αναμένεται να είναι από αύριο κανονικά στις προπονήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μάρκο Σοάρες, που δέχθηκε κτύπημα στο γόνατο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Σοάρες θα περάσει αργά το απόγευμα από εξετάσεις και αύριο θα έχουμε τη γνωμάτευση του γιατρού.

Ο Ντόσσα Τζούνιορ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και γι’ αυτό αρκέστηκε σε φυσιοθεραπείες. Αποφασίστηκε όπως αύριο το μεσημέρι περάσει εκ νέου από ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να διαφανεί η πρόοδος που έκανε και να αποφασιστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα