Προβλέπονται βροχές από το απόγευμα! Καιρός μέχρι Κυριακή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Η πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία μέχρι την Κυριακή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,

γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 βαθμούς στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ορεινά και το εσωτερικό ενδέχεται να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα για το Σάββατο και την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα