Πρώτος απόφοιτος της συνεργασίας CIM – University Of West London

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη επιτυχή ολοκλήρωση σπουδών με βάση τη συνεργασία με το διεθνούς εμβέλειας University of West London. Το CIM, μετά από μακρόχρονη και ενδελεχή αξιολόγηση από το αγγλικό Πανεπιστήμιο University of West London, έτυχε ιδρυματικής

αξιολόγησης και έτσι, οι δύο Οργανισμοί ήρθαν σε μια συμφωνία που παρέχει την ευκαιρία σε Κύπριους φοιτητές να αποκτήσουν τα βρετανικά πτυχία BA(Hons) Accounting &Finance και BA(Hons) Business Studies with Marketing σε μόνο 3 χρόνια σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ο πρώτος απόφοιτος από το BA(Hons) Business Studies with Marketing είναι ο κ. Νίκος Φαίδωνος από τη Λευκωσία, ο οποίος παρευρέθηκε στη μεγαλειώδη Τελετή Αποφοίτησης του University of West London που πραγματοποιήθηκε στο Wembley Stadium στο Λονδίνο, στις 28 Νοεμβρίου 2012. Το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον επιτυχόντα φοιτητή και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Το CIM για 35 χρόνια έχει ως αποστολή την αναβάθμιση των Κυπριακών επιχειρήσεων προσφέροντας προγράμματα εξειδικευμένα στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και η συνεργασία αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της σημαντικής του προσφοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα