Πρώτο βήμα για τους «8» η Παρί Σεν Ζερμέν (βιντεο)

Προβάδισμα πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League απόκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν έναντι της Τσέλσι μετά το νικηφόρο 2-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16». Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 9 Μαρτίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δείτε το Live του αγώνα:

Η Τσέλσι παρότι δε ξεκίνηκε καλά, είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 23΄ με τον Ντιέγκο Κόστα. Η κεφαλιά

του Ισπανού στράικερ από κοντά ανάγκασε τον Τραπ σε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Από το απευθείας φάουλ του Ιμπραΐμοβιτς στο 39΄ η Παρί πήρε το προβάδισμα (η μπάλα βρήκε λίγο στο πόδι του Μίκελ κι άλλαξε πορεία), ωστόσο, οι Λονδρέζοι δεν το έβαλαν κάτω και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν με το βολέ του Μίκελ από τη μικρή περιοχή μετά το κόρνερ του Γουίλιαν.

Η Παρί ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Κουρτουά ήταν ανίκητος. Τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις ο Βέλγος γκολκίπερ έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ενώ από την πλευρά της η Τσέλσι είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιέγκο Κόστα, τον οποίο σταμάτησε ο Τραπ (49΄). Τη λύση στους γηπεδούχους έδωσε ο Καβάνι με φοβερό σουτ από πλάγια θέση στο 78΄, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Κίτρινες: Ιμπραΐμοβιτς, Λούκας Μόουρα, Λουίς - Μίκελ, Πέδρο

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΡΙ ΣΖ (Μπλαν): Τραπ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίς, Βεράτι (80΄ Ραμπιότ), Λούκας Μόουρα (74΄ Καβάνι), Τιάγκο Μότα, Ντι Μαρία, Ματουϊντί (81΄ Παστόρε), Ιμπραΐμοβιτς

ΤΣΕΛΣΙ (Χίντινκ): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ραχμάν, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας, Μίκελ, Αζάρ (71΄ Όσκαρ), Γουίλιαν, Πέδρο, Ντιέγκο Κόστα

FT - VIDEO (Champions League): PSG - Paris Saint-Germain 2-1 Chelsea Football ClubAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Tuesday, February 16, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα