Πρώτη Στραματσόνι με Εσιέν!

Αρκετά και ευχάριστα τα νέα από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (11/11). Το βασικότερο όλων, είναι πως ο Αντρέα Στραματσόνι γνώρισε τους ποδοσφαιριστές του και τους γύμνασε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης». Ο 39χρονος Ιταλός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του, Μούτσι, Σάσο και Πανοντσίνι, ήταν από το πρωί στο Κορωπί και αφού ρύθμισαν την παραμικρή λεπτομέρεια έκαναν την πρώτη τους προπόνηση

στο «τριφύλλι».



Το δεύτερο και πολύ σημαντικό νέο για τον Παναθηναϊκό, είναι η ενσωμάτωση του Μάικλ Εσιέν σε πλήρης αγωνιστικούς ρυθμούς! Ο Γκανέζος άσος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως στο φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό θα πάρει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να βρει και αγωνιστικό ρυθμό για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός παρέμειναν Κλωναρίδης και Τελάντερ που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε φουλ ρυθμούς επέστρεψε κι ο Τάσος Λαγός. Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, πάσες, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με παιχνίδι τακτικής. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (12/11) στις 11:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα