Πρώτη επιλογή η Πληροφορική

ΤΟ ΤΜΗΜΑ Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου αποτελεί το δημοφιλέστερο τμήμα ανάμεσα σε όλους τους κλάδους Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και Μηχανικής παγκύπρια, με βάση τις αιτήσεις των υποψηφίων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2017.

Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου αναφέρει ότι σύμφωνα

με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, συνολικά 729 υποψήφιοι έχουν συμπεριλάβει το Τμήμα Πληροφορικής στις προτιμήσεις τους (από τους οποίους οι 252 ως πρώτη επιλογή), ενώ το μάθημα της Πληροφορικής στις Παγκύπριες Εξετάσεις θα το παρακαθίσουν συνολικά 878 υποψήφιοι.

Σημειώνει ότι τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν αφενός την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης από το Τμήμα Πληροφορικής και αφετέρου την αυξημένη σπουδαιότητα και εφαρμοσιμότητα της Επιστήμης της Πληροφορικής σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Προσθέτει ότι το όραμα του Τμήματος είναι να αποτελεί πρότυπο καινοτόμου, ανθρωποκεντρικού, ακαδημαϊκού Τμήματος στον διεθνή επιστημονικό χώρο που υπηρετεί και σημείο αναφοράς στη γεωγραφική περιφέρεια που ανήκει ως προς την αριστεία και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Τέλος, το Τμήμα Πληροφορικής εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους που θα παρακαθίσουν στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2017.

Μέτρα λαμβάνει το Νοσοκομείο Πάφου
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Πάφου λαμβάνει όλα τα νόμιμα μέτρα για την αποφυγή παράνομων περιστατικών, διαβεβαιώνει με γραπτή της ανακοίνωση η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Ενόψει της πρόσφατης καταγγελίας που έγινε στα Μ.Μ.Ε., για συνεργασία εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πάφου με συγκεκριμένα Γραφεία Κηδειών, η Διεύθυνση του Νοσοκομείου ενημερώνει ότι το Νοσοκομείο Πάφου λαμβάνει όλα τα νόμιμα μέτρα για την αποφυγή τέτοιων παράνομων περιστατικών.

Προστίθεται, επίσης, στην ανακοίνωση ότι η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Πάφου έχει καθορίσει με εσωτερική εγκύκλιο τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται από όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, για τη μεταφορά των νεκρών στο νεκροτομείο και για τη διαδικασία της παραλαβής των νεκρών από το νεκροτομείο. Η Διεύθυνση του ΓΝ Πάφου καλεί τέλος την Αστυνομία να ενεργήσει αυτεπάγγελτα για διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα