Προτείνουν Ζαχίντ στον Κρίστιανσεν

Αγγλική ιστοσελίδα προτείνει ποδοσφαιριστή από το κυπριακό πρωτάθλημα στον Τόμας Κρίστιανσεν παραθέτοντας όλα τα στοιχεία που τον συνοδεύουν, τονίζοντας πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για την Λιντς.

Αρτά Τουράν ο αντί Ζαχίντ;

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα hitc, προτείνει στον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ και νυν της Λιντς Γιουνάιτεντ, τον Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Κρίστιανσεν

δεν είχε την ευκαιρία να προπονήσει τον Ζαχίντ, όμως η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ίσως γίνει αυτό είτε τώρα τον Ιανουάριο είτε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ζαχίντ που δικαιολογημένα αυτή την περίοδο είναι περιζήτητος, τ' όνομα του παίζει σε διάφορες ξένες ιστοσελίδες και από ομάδες που προέρχονται από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, είναι άγνωστο αν θα δούμε τελικά τη διοίκηση των "γαλαζοκιτρίνων" να παίρνει την απόφαση για πώληση του Νορβηγού. Όπως και να έχει η αγγλική ιστοσελίδα τον προτείνει ως πρώτο όνομα στη λίστα του Κρίστιανσεν, παρουσιάζοντας τον Ζαχίντ, παρέα με τους Ezgjan Alioski, Pawel Cibicki and Stuart Dallas, ως ένα πολύ καλό σύνολο για να πετύχει με το τέλος της σεζόν η Λιντς τους στόχους της.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

Keywords
Τυχαία Θέματα