Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Δερύνειας

Πρωταθλήτρια Β Κατηγορίας Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Αναγέννηση Δερύνειας που στην τελευταία αγωνιστική της Β Κατηγορίας Γυναικών κέρδισε τον Ροτσίδη Μάμμαρι με 3-0 σετ. Με τη νίκη αυτή οι Δερυνειώτισσες ανέβηκαν στην Α Κατηγορία όπου είχαν και στο παρελθόν παρουσία.


Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 750 θεατές έγινε το παιχνίδι, ενώ απονεμήθηκε ο τίτλος στην ομάδα του Δημήτρη Στέκα από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ δρα Μιχάλη Κρασιά και τον γενικό γραμματέα Γιάννο Προκοπίου. Στη Δερύνεια

βρέθηκε και ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΠΕ Γιώργος Στεφανίδης.

Αιμ. Δημητρίου: «Θέλουμε να σταθούμε στην Α Κατηγορία»
Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η νεαρή κεντρική της Αναγέννησης Δ. Αιμιλία Δημητρίου, η οποία πρόσφατα κλήθηκε στην προεθνική νεανίδων ανέφερε:
«Ξεκινήσαμε την σεζόν πολύ καλά, συναντήσαμε μερικές δυσκολίες κυρίως στα ματς με τον Παφιακό, συνεχίσαμε μια νικηφόρο και καταφέραμε να ανεβάσουμε ξανά την Αναγέννηση Δερύνειας. Θέλουμε την ομάδα μας να γίνει δυνατή για να μπορέσει να σταθεί στην Α Κατηγορία, Είμαστε ένα δεμένο σύνολο, πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε».

Αναγέννηση (Δ. Στέκκας): Λουκά, Οικονόμου, Δημητρίου, Αντωνίου, Πολυδώρου, Ευσταθίου (λίμπερο) Παρπούνα
Ροτσίδης(Χρ. Πούλλακος): Μαρ.Στυλιανού, Κωνσταντίνου, Χρίστου, Ευδ. Στυλιανού, Πούλλακκου, Αγαθοκλέους (λίμπερο) Νικολάου

Γηπ. Λυκ. Ιδαλίου: Πανιδαλιακός – Παφιακός 0-0
Γηπ. Λυκ. Λατσιών: Εθνικός Λ. – Μαραθώνας 1-3 (25-17,16-25,19-25,21-25)
Γηπ. Λυκ. Αγ. Γεωργίου: Ν.Ο. Λακατάμιας – Ανόρθωσις Πετ. 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα