Πρωτάθλημα ακαδημιών Φούρνοι Ζορπάς

Η κανονική περίοδος στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα ακαδημιών Φούρνοι Ζορπάς που διοργανώνει η ΠΟΑΠ πλησιάζει στο τέλος της.

Η πορεία κάποιων ομάδων ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του τίτλου. Τα νεαρά παιδιά απολαμβάνουν τους καρπούς μιας δύσκολης και επίπονης χρονιάς που άρχισε αρχές Νοεμβρίου. Φυσικά θα ακολουθήσουν τα παγκύπρια πρωταθλήματα της ομοσπονδίας .

Μέσα σ’ αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα διεξάγονται συναρπαστικές αναμετρήσεις και οι πρωταγωνιστές των γηπέδων δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέρουν καλό θέαμα και συγκινήσεις

στους φιλάθλους. Πάντα βέβαια μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.Σε ορισμένες ηλικιακές κατηγορίες υπολείπεται μια αγωνιστική και σε άλλες δυο αγωνιστικές.Εν τω μεταξύ τα πρωταθλήματα θα διακοπούν λόγω του τουρνουά της Αγίας Νάπας και του Πάσχα. Θα επαναρχίσουν το Σάββατο 18 Απριλίου.ΛΕΥΚΩΣΙΑ- Η Nicosia Fc Junior κατέκτησε το πρωτάθλημα (2000/01)- Στη κατηγορία 2002 τον τίτλο πήρε η Arsenal.- Η Fc United στέφθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο ηλικιακής κατηγορίας 2003,- Πρωταθλήτρια η Ακαδ. Ευθυμιάδη Α1 (2004).- City Academy, Fun Fever και Φάρμα Χρ. Μιχαήλ διεκδικούν τον τίτλο στην κατηγορία 2005- Galacticos Nuevo Campo/Μεαπ και City Academy θα κυνηγήσουν το τρόπαιο στην τελευταία αγωνιστική. Με ισοπαλία βολεύεται η Galacticos (2006).- City Academy και - Galacticos Nuevo Campo/Μεαπ θα μονομαχήσουν για το πρωτάθλημα στο πέσιμο της αυλαίας.(2007) ΛΕΜΕΣΟΣ2002:- Η Nikki Coerver πλεονεκτεί ο Οσφπ Λ/σού σε περίπτωση ισοπαλίας.2003:- Πρωταθλητής ο Οσφπ Λ/σού.2004:- Όλα παίζονται δυο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.2005:-Ο Οσφπ Λ/σού οδηγεί την κούρσα.2006:- Ρευστή η κατάσταση στον όμιλο φωτιά.2007:- Άλλος ένας τίτλος για τον Οσφπ Λ/σού.

Keywords
Τυχαία Θέματα