Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Σέρχιο Ράμος!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν προσφορά 42 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό ο οποίος ζητάει συμβόλαιο ανώτερο των 7 εκατ. τον χρόνο!

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταθέτοντας πρόταση 42 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτοί τις διαπραγματεύσεις για τη μετακόμιση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο «Ολντ Τράφορντ»,

παραδίδοντας τη... μπάλα στα χέρια της «βασίλισσας»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Independent η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να προσφέρει στον Σέρχιο Ράμος όσα επιθυμεί ο ίδιος για να αγωνίζεται, ετοιμάζοντας συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ για τον 29χρονο στόπερ! Η Ρεάλ έχει κάνει αρκετά ξεκάθαρο με τη συμπεριφορά της προς τον παίκτη ότι δεν σκοπεύει να του βελτιώσει το συμβόλαιό του και η υπόθεση αναμένεται να προχωρήσει άμεσα.

Καταλυτικό ρόλο στην προσφορά αναμένεται να παίξει ο Νταβίδ ντε Χέα, αφού οι Μαδριλένοι δύσκολα θα αποδεχθούν πρόταση χαμηλότερη των 56 εκατομμυρίων για τον Ράμος, αν όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ συμπεριληφθεί στην πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην.

Σε αυτό ακριβώς ποντάρουν οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, καταθέτοντας χαμηλότερη πρόταση με στόχο να ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις και να μην εξελιχθεί η υπόθεση σε μεταγραφική... σαπουνόπερα δίχως διέξοδο.

Πλέον η μπάλα είναι στη μεριά της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αναμένεται να απαντήσει με αντιπρόταση και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι Σέρχιο Ράμος και Νταβίδ ντε Χέα να... ανταλλάξουν ομάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα