Προσγειωμένοι, με στόχο να… απογειωθούν ξανά!

Με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στο ζενίθ θα πάει στο σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, επικρατώντας του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ. Αν όμως θυμηθούμε τις εξαιρετικές παρουσίες της ομάδας κόντρα στους μεγάλους του πρωταθλήματος, τότε ίσως να μην ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα φλέρταρε σε αρκετές περιπτώσεις με τον τρίποντο απέναντι σε ομάδες όπως ο

ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, ο Απόλλωνας, στις λεπτομέρειες όμως (σε κάποιες περιπτώσεις και λόγω διαιτητικών αποφάσεων) δεν τα κατάφερε. Την περασμένη Κυριακή αυτές οι λεπτομέρειες δούλεψαν υπέρ της και έχοντας τη βοήθεια και της τύχης κατάφερε να πετύχει μια νίκη, που πιθανόν να αλλάξει και τη μοίρα της στο υπόλοιπο της σεζόν. Πέραν από τους τρεις βαθμούς που είναι εξαιρετικά σημαντικοί, αφού πιθανόν να μην κερδίσει άλλη ομάδα με τους ίδιους στόχους τον ΑΠΟΕΛ, δίνει μεγάλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους παίκτες της Δόξας.

Με άλλον αέρα θα κατεβούν και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν το κέρδος και ιδανικά τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ανόρθωση, χωρίς φυσικά να πετάνε στα σύννεφα. Αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες του αγώνα, ξέρουν πως ο αντίπαλός τους έχει τεράστια ανάγκη τους τρεις βαθμούς, αυτοί όμως θα κάνουν και πάλι το παιχνίδι τους, με στόχο να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα χρειαστεί να φτάσουν και πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και φυσικά να έχουν μαζί τους την τύχη εκεί που θα χρειαστεί.

Δύο μέσα, δύο έξω
Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν έχει τη δυνατότητα να παρατάξει το ίδιο σχήμα που έγραψε ιστορία την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αφού δύο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Παουλίνιο και Στέλιος Δημητρίου συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και δεν υπολογίζονται. Θα έχει πάντως την επιστροφή του σημαντικού μέσου Ενινφούλ, ενώ στη διάθεσή του τέθηκε ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Άμπελ Περέιρα. Αντίθετα, δεν έχουν εγγραφεί και θα είναι εκτός αποστολής οι νεοαποκτηθέντες Λεόν και Αγκουινάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα