«Προς όλους αυτούς» (φωτος)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Οικονομικής Σωτηρίας της Ομόνοιας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ηλίας Πούλλος.

Στον χώρο βρέθηκε και απλός κόσμος της Ομόνοιας ο οποίος βοήθησε στα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να ξεπεράσει τις πολύ δύσκολες στιγμές που βρέθηκε οικονομικά και βρει και πάλι το δρόμο μου.

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου Οικονομικής σωτηρίας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Δώρος Σεραφείμ.

Στο μνημείο αναγράφεται το πιο κάτω μήνυμα:

«Προς τιμή όλων αυτών που στις δύσκολες στιγμές συνέλαβαν,

στην οικονομική σωτηρία της Ομόνοιας, και των χιλιάδων επώνυμων και ανώνυμων, Ομονοιατών και φίλων στην Κύπρο και στο εξωτερικό, που διαχρονικά συμπαραστέκονται και στηρίζουν το σωματείο κρατούν ψηλά το λάβαρο της Ομόνοιας, διαμορφώνουν την ένδοξη ιστορική πορεία του σωματείου μας και προάγουν τα πιστεύω τις ιδέες τα ιδανικά του όπως αυτά έχουν καθοριστεί από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του»

Ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος του σωματείου Δώρος Σεραφείμ δήλωσε: «Το μυαλό μας ταξιδεύει τρία χρόνια πίσω το Μάρτη του 2013. Εκείνη την περίοδο όπου η Ομόνοια περνούσε τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της καθώς το σενάριο που ήθελε το σωματείο μας να τερματίζει λόγω οικονομικών προβλημάτων την λειτουργία του ήταν το επικρατέστερο. Το τότε Δ.Σ προβληματίστηκε έντονα για την οικονομική κατάσταση του σωματείου, και κατέληξαν στο συμπέρασμα για να ξεπεραστεί ο κίνδυνος να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Εξαγγέλθηκε πρόγραμμα οικονομικής σωτηρίας. Ένας μεγάλος αριθμός Ομονοιατών, εκφράζοντας την αγάπη τους στην ομάδα έδωσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να διατηρηθεί η Ομόνοια στην ζωή. Η ανταπόκρισής ήταν πραγματικά συγκινητική. Η Ομόνοια είναι και θα παραμείνει του κόσμου της»

Keywords
Τυχαία Θέματα