Πρόκριση στα πέναλτι κόντρα σε ομάδα 4ης κατηγορίας η Σεβίλλη

Στην επόμενη φάση του Copa del Rey πέρασε η Σεβίλλη η οποία επικράτησε της Άντραξ στα πέναλτι (6-5, 1-1 η κανονική διάρκεια), ενώ την πρόκριση πήρε επίσης η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μπορεί να τρόμαξε αλλά τα κατάφερε στο τέλος η Σεβίλλη και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Del Rey. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιουλέν Λοπετέγκι χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την διαδικασία των πέναλτι για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Άντραξ, η

οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία.

Οι Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μιρ στο 57ο λεπτό, ωστόσο η απάντηση της Άντραξ ήταν άμεση, με τον Γιάμπρες να ισοφαρίζει στο 66'. Το 1-1 έμεινε μέχρι της λήξης της κανονικής διάρκειας, ενώ και στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, με τη Σεβίλλη να παίρνει τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση στα πέναλτι με 6-5.

Παράλληλα, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, επικρατώντας της Ζαμόρα με σκορ 3-0. Ο Αλγκουαθίλ παρέταξε τους Βάσκους με αρκετές αλλαγές, με τον Γκουρίδι να ανοίγει το σκορ στο 47ο λεπτό. Στο 70' ο Τουριέντες έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ογιαρθάμπαλ στο 92ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα