Πρώην ναρκομανής με ποινικό μητρώο ο σύντροφος της Μπούλοκ

​Μπορεί η Σάντρα Μπούλοκ να είναι τρελά ερωτευμένη με τον 49χρονο καλλονό φωτογράφο (και πρώην μοντέλο) Μπράϊαν Ράνταλ, αλλά δεν ξέρουμε τι θα πει μόλις μάθει το… «βρώμικο» παρελθόν του.

Το νέο αμόρε της 51χρονης Μπούλοκ είναι πρώην ναρκομανής με ποινικό μητρώο στην αστυνομία, επειδή παραμελούσε την κόρη του!

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», ο 49χρονος Ράνταλ στο παρελθόν ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να παρατήσει την κόρη του στην πρώην αρραβωνιαστικιά του Τζανίν Στέιτεν, η οποία ήταν

επίσης εθισμένη στην ηρωίνη, κάτι που στο τέλος την «σκότωσε».

Την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη τους (δεκαετία του ’90), ο Ράνταλ είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα να μην είναι «παρών» στους πρώτους μήνες της ζωής της. Γι΄αυτό και το δικαστήριο τον είχε υποχρεώσει να πληρώσει 2.000 δολάρια, επειδή είχε καθυστερήσει δέκα ολόκληρους μήνες να συμβάλλει οικονομικά στην οικογένεια και στο παιδί του.

Τα πράγματα άλλαξαν και ο Ράνταλ ανέλαβε τις ευθύνες του, μόνο όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του και η μητέρα της, έφυγαν από την ζωή, με αποτέλεσμα εκείνος να είναι ο μόνος κηδεμόνας της κόρης του, που είχε φτάσει πλέον στην ηλικία των 14 ετών, και ζούσε εως τότε στο σπίτι που είχε νοικιάσει η ναρκομανής μητέρα της, με dealer ναρκωτικών, με τον οποίο και ήταν παντρεμένη!

Από τότε και μετά, ο 49χρονος σήμερα σύντροφος της Μπούλοκ, έγινε ένας άλλος άνθρωπος, προσφέροντας το καλύτερο στην μοναχοκόρη του.

Αυτό το αποδεικνύει άλλωστε και ο τωρινός βίος του, καθώς τους τελευταίους πέντε μήνες που έχει σχέση με την 51χρονη σταρ, οι παπαράτσι τους έχουν τσακώσει να συνοδεύουν τον 5χρονο γιο της ηθοποιού, Λούις, στο σχολείο.

Μάλιστα οι συγγενείς του τονίζουν, πως ο καλλονός φωτογράφος είναι «καθαρός» εδώ και πολύ καιρό, αφού έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία που παράτησε τα ναρκωτικά και ζει μια φυσιολογική ζωή.

Όσο για την Σάντρα Μπούλοκ; Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Τζέσε Τζέιμς, που την απάτησε με μια πορνοστάρ, είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Πηγή star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα