Πρώην «κουνελάκι» μιλά για ζωή «κόλαση» στην έπαυλη Χέφνερ

Για τον «εφιάλτη» που ζούσε δίπλα στον Χιου Χέφνερ μίλησε ένα πρώην «κουνελάκι».

Για την Χόλι Μάντισον ο λόγος, η οποία αποκάλυψε τις μαρτυρικές στιγμές που ζούσε στην έπαυλη του «Playboy», στο βιβλίο «Down the Rabbit Hole», όπου περιγράφει με κάθε… ανατριχιαστική λεπτομέρεια την καθημερινότητα της ως «κουνελάκι».Η 35χρονη πλέον Χόλι Μάντισον, στα απομνημονεύματα της περιγράφει πως «η ζωή στην πολυτελή έπαυλη του Χιου Χέφνερ δεν ήταν καθόλου ονειρεμένη. Γρήγορα έγινε ο εφιάλτης μου. Αφού έχασα την ταυτότητα μου, την αυτοεκτίμηση μου κσι υην ελπίδα μου για το μέλλον, βρέθηκε μέσα σε μια μπανιέρα, προσπαθώντας να αυτοκτονήσω».

Μεταξύ άλλων, στο βιβλίο της η Χόλι μιλά για μια «πιεστική και καταθλιπτική ρουτίνα με αυστηρούς κανόνες, χειραγώγηση και μάχες ανάμεσα στα φιλόδοξα κουνελάκια, που προσπαθούσαν να μαχαιρώσουν πισώπλατα το ένα το άλλο».Όλα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν για το πρώην «κουνελάκι», καθώς σήμερα η Χόλι Μάντισον είναι παντρεμένη με έναν 41χρονο άνδρα, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κορούλα δυο ετών, την Ρένμποου.

Να σημειώσουμε πάντως, πως δεν είναι το μόνο «κουνελάκι» που κάνει λόγο για όργια στην βίλα του Χιού Χέφνερ, καθώς όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, και άλλες πρώην ερωμένες του, είχαν πει ότι η έπαυλη του Χέφνερ είναι «φυλακή», καθώς και ότιγια να κάνουν σεξ μαζί του έπρεπε να είναι πιωμένες ή… «φτιαγμένες».

ΠΗΓΗ: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα