Πρόγραμμα για Εθνοφρουρούς από Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Νέα καταληκτική ημερομηνία ανακοίνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το πρόγραμμα κατάρτισης «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» για τους Κύπριους Εθνοφρουρούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα ημερομηνία είναι η 11η Απριλίου. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης οι Κύπριοι Εθνοφρουροί, έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέες γνώσεις και να

καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται σε μεθόδους εξ αποστάσεως μάθησης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σηματοδοτεί την αρχή του κύκλου εξειδικευμένης επιμόρφωσης των Εθνοφρουρών από το δημόσιο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το πρόγραμμα καλύπτει τη διαδικασία σύλληψης της καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας, της ποσοτικοποίησης των ευκαιριών της αγοράς, το σχεδιασμό της νέας επιχείρησης, την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και τη λειτουργία της νέας επιχείρησης. Προσφέρεται με την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία και τις τεχνολογικές υποδομές του ΑΠΚΥ κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2016.

Στόχος των προγραμμάτων είναι η εξειδικευμένη και πιστοποιημένη επιμόρφωση και η ενθάρρυνση των Εθνοφρουρών να αναπτύξουν επιχειρηματικές δεξιότητες, ώστε ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας να αξιοποιείται και για την επαγγελματική και εκπαιδευτική τους εξέλιξη. Οι Εθνοφρουροί θα αποκτήσουν νέες γνώσεις, επιχειρηματικές και άλλες δεξιότητες, θα αναπτύξουν επιχειρηματική κουλτούρα και νοοτροπία και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι Εθνοφρουροί μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέχρι τις 11 Απριλίου 2016 μέσω της ιστοσελίδας: http://portal.ouc.ac.cy/%5Capplicants.aspx


Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος Εθνοφρουρός μπορεί να επικοινωνήσει με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα τηλέφωνα 22-411950 και 22-411711 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στις διευθύνσεις: [email protected] | [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα