Προδρόμου για τετράμηνα:Πιθανόν κάποια πράγματα να πρέπει να βελτιωθούν(BINTEO

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου είχαν σήμερα οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης το πρωί της Παρασκευή (26/12), στην οποία συζήτησαν για τα σοβαρά θέματα στην εκπαίδευση αλλά και το ζήτημα των εξετάσεων τετραμήνων.


Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο κος Προδρόμου ανέφερε πως «στο Υπουργείο Παιδείας θεωρούμε τους γονείς πολύ

στενούς συνεργάτες μας. Έχουμε καταγράψει μια σειρά από εισηγήσεις και ζητήματα που θέτουν οι γονείς. Το πρώτο που τους έχω διαβεβαιώσει είναι ότι ήδη ξεκίνησε μια διαδικασία επιστημονική αποτύπωση για τις εξετάσεις τετραμήνων αλλά και των υπολοίπων πρακτικών ζητημάτων τα οποία ψύχραιμα και σε διάλογο με τους άλλους εμπλεκόμενους θα δούμε εάν χρειάζονται για του χρόνου να γίνουν κάποιες προσαρμογές. Πιθανόν κάποια πράγματα να πρέπει να βελτιωθούν».

Όσον αφορά τις βελτιωτικές προτάσεις των γονέων ο κος Προδρόμου είπε «χωρίς να προκαταλάβω, οι βελτιωτικές προτάσεις των γονιών ήταν οι αρχικές προτάσεις του Υπουργείου. Έχουν καταγραφεί κάποια ερωτήματα, τα οποία όμως θα απαντηθούν από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου και πάντα σε διάλογο με εκπαιδευτικούς και γονείς».

Από την άλλη ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κος Χαράλαμπος Διονυσίου, είπε ότι «η συνάντηση ήταν ουσιαστική και φεύγουμε ικανοποιημένοι γιατί είδαμε στο πρόσωπο του υπουργού θετική ανταπόκριση στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα