Πρίντεζης: "Επικίνδυνη η Φενέρμπαχτσε"

Ως ομάδα που μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά στον αντίπαλο, ούσα επικίνδυνη για κάθε ομάδα, χαρακτήρισε τη Φενέρμπαχτσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι ο Οθέλο Χάντερ.

Η αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε είναι προ των πυλών για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Παρασκευής (13/03, 21:45) η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Οθέλο Χαντερ, εστίασε στα γκαρντ των Τούρκων, τα οποία στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν πολλές ζημιές.Αρχικά, ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε: "Θεωρώ ότι ακόμα έχει δρόμο το Top 16. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Η Φενέρμπαχτσε έχει κάπως πιο ευνοϊκό πρόγραμμα από εμάς Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αν όχι εξ ολοκλήρου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου".Για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Γαλατασαράι: "Δεν έχει σημασία. Κάνει κάποιες απρόβλεπτες ήττες, αλλά στην καλή της μέρα δεν σταματιέται. Στην Euroleague έχει να χάσει από το μεταξύ μας παιχνίδι. Έχει κάνει καλές νίκες και είναι πάρα πολύ επικινδύνη ομάδα. Δεν παύει να είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και τεράστιο ταλέντο".Για την παρουσία παικτών όπως ο Ζήσης και ο Βέσελι: "Όλοι έχουν βοηθήσει σε αυτό, Και ο Ζήσης δίνει αυτό που πραγματικά μπορεί σε κάθε ομάδα και ο Βέσελι και ο Μπιέλιτσα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά και το θεωρώ ανούσιο να μιλάμε για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά".Για την παρουσία του κόσμου τόνισε: "Σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο γήπεδό μας έχει βοηθήσει αρκετά. Δεν έχουμε κάνει ήττα εδώ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας".

Χάντερ: "Οι γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μπορούν να σε.. σκοτώσουν"Από την πλευρά του, ο Οθέλο Χάντερ δήλωσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έχουν ψηλά κορμιά που παίρνουν ριμπάουντ και είναι πολύ επιθετικοί. Επίσης, διαθέτουν καλούς γκαρντ που σουτάρουν και μπορεί να σε… σκοτώσουν. Οπότε, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους στον πρώτο γύρο, αλλά εμείς με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να τους αποτρέψουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα