Πριν τον Αύγουστο η γενική συνέλευση της Ελληνικής

Πριν από τον Αύγουστο αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά €150 εκατομμύρια.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται ότι θα πέσουν και οι υπογραφές επί της συμφωνίας για την απορρόφηση του μεγαλύτερου μέρους του "καλού" Συνεργατισμού από την Ελληνική.

Αμέσως μετά η Τράπεζα θα "τρέξει" όλες τις διαδικασίες,

οι οποίες απαιτούνται για την ανακοίνωση της έκτακτης Γενικής της Συνέλευσης, ενώ η πραγματοποίησή της προσδιορίζεται χρονικά από την Ελληνική πριν από τον Αύγουστο, καθώς απαιτούνται τρείς περίπου εβδομάδες για την προετοιμασία της.

Όσον αφορά στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής, η οποία είχε ανακοινωθεί για τις 11 Ιουλίου, πηγές λέγουν ότι ενδέχεται να ακυρωθεί, υπό το φως των νέων δεδομένων.

Εν τω μεταξύ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διατηρεί την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών Ελληνικής - Δήμητρας και Logicom, καθώς αναμένει από την τράπεζα να συμπληρώσει την ανακοίνωση, που εξέδωσε μετά την αποδοχή της πρότασής της για τον Συνεργατισμό.

Για τις "Δήμητρα Επενδυτική" και "Logicom", διατηρεί επίσης την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών τους στο ΧΑΚ επειδή είναι μέτοχοι της Τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα