«Πρέπει να πάρουμε τα μηνύματα μας όλοι»

Για την αποχή των διαιτητών από τους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Κώστας Ιερείδης.

Οι δηλώσεις:

Για την αποχή των διαιτητών: «Πέραν του γεγονός που στρέφεται ενάντια στον διαιτητή στρέφεται και σε μια γυναίκα και σε μια μητέρα. Ουσιαστικά είναι μια άνανδρη πράξη την οποία καταδικάζουμε και δεν λύνει τα προβλήματα μας. Η αποχή του Σ.Δ.Κ ήτα αναμενόμενη αλλά δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Η ομάδες χάνουν ακόμη μια αγωνιστική και θα πρέπει να βάλουμε σε μια εβδομάδα περισσότερους αγώνες και δημιουργούνται προβλήματα.

Πρέπει να πάρουμε τα μηνύματα μας όλοι. Θα πρέπει η ΚΟΠ να πάρει συγκεκριμένα μέτρα. Να πείσει τον κόσμο όπως δεν υπάρχει αδράνεια και να πείσει τον κόσμο πως θα υπάρξει σωστή διαδικασία στο ποδόσφαιρο.»

Τι θα πρέπει να γίνει: «Τα σωματεία θα πρέπει να έχουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις. Αν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε τους διαιτητές. Εμείς λέγαμε ότι οι διαιτητές μας είναι καλοί και αν αφεθούν χωρίς πίεση θα κάνουν σωστό έργο. Απλά δεν τους αφήνουν ήσυχους και στο τέλος της ημέρας το πληρώνουν οι ίδιοι οι διαιτητές αλλά την πληρώνουμε και εμείς με τη σειρά μας»Πως θα βοηθηθεί η κατάσταση: «Για παράδειγμα ένα σωματείο ξεκαθαρίσει με στοιχεία ότι συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει καλή απόδοση και θα πρέπει να προστατευτεί…αλλά κάνει και πάλι διαιτησία…πως τους προστατεύεις; Δυστυχώς η φωνή της Σαλαμίνας μπορεί να μην ακούγεται. Τα μεγάλα σωματεία να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους και να τοποθετηθούν με εισηγήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα