«Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί»

O προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε για τη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα και φυσικά εν όψει της συνέχειας.

Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις του:

«Μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους η νίκη επί του Απόλλωνα. Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε το παραμικρό λάθος, αν και είμαστε εμείς στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Πρέπει να παραμένουμε σοβαροί και προσγειωμένοι εάν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Διότι, εάν το χάσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι αυτοκτονία. Το αναφέρω για τη δικιά μας ομάδα και δεν υποτιμούμε καμία ομάδα. Δεν θεωρούμε δεδομένο κανένα παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποδείξει στον εαυτό του ότι θα διατηρήσει την εικόνα που παρουσίασε με τον Απόλλωνα, που έδειξε χαρακτήρα και σίγουρα μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, αφού χάσαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες».

* Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας. Ανεβάσαμε τον πήχη και δεν μπορούμε να κάνουμε έκπτωση στους εαυτούς μας.

*Το μέταλλο μιας ομάδας, η εμπειρία, παίζει ρόλο. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εκεί πάντα, δεν δώσαμε απαντήσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάναμε αυτό. Το πράξαμε στον αγώνα του Τσιρείου με τον Απόλλωνα. Αυτό το κράμα υπάρχει. Αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και στους επόμενους αγώνες.

*Όταν έχεις έδρα, την έχεις. Πρέπει να υποκλιθούμε μπροστά στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Τον θέλουμε πάντα στο πλευρό μας.

*Στον αγωνιστικό τομέα, θα περάσουν σήμερα από εξετάσεις οι Λάγο, Καρλάο και Ενσουε.

*Ο Ντε Καμάργκο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την ΑΕΛ, μετά την αποβολή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα