Πρεμιέρα σήμερα για το iPhone 8 και iPhone 8 Plus στα Public

Τα καταστήματα Public υποδέχονται τις καινοτομικές ναυαρχίδες της Apple και δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις της τεχνολογίας να αποκτήσουν τη νέα γενιά iPhone: iPhone 8 και iPhone 8 Plus και να καλωσορίσουν το μέλλον με το iPhone

X.

Από σήμερα και ταυτόχρονα με την παγκόσμια κυκλοφορία τους, οι λάτρεις των Apple μπορούν να προμηθευτούν το iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε όλες τις χωρητικότητες και σε όλα τα χρώματα ακολουθώντας τον σύνδεσμο http://www.public-cyprus.com.cy/, ενώ μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το iPhone X.

To iPhone 8 έχει οθόνη Retina HD 4,7 ιντσών με τεχνολογία True Tone,12MP κάμερα με καινούριο σένσορα και επεξεργαστή σήματος εικόνας ενώ το iPhone 8 Plus έχει οθόνη Retina HD 5,5 ιντσών με τεχνολογία True Tone και διπλή κάμερα 12MP. Τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι η νέα γενιά iPhone με σχεδίαση που περιλαμβάνει το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone και ένα ασύλληπτα ισχυρό αλουμίνιο.

Το iPhone X διαθέτει Super Retina HD οθόνη 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου (Face ID) που ξεκλειδώνει το iPhone με μία μόνο ‘ματιά’, διπλή κάμερα 12MP με διπλό Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας για εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστή A11 Bionic, ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός και ευφυής επεξεργαστής που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Ενώ για πρώτη φορά έχουν την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Οι επισκέπτες των Public θα έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν και να γνωρίσουν από κοντά τις υπερσύγχρονες iPhone 8 συσκευές της Apple από τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ για το iPhone X θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 3 Νοεμβρίου που είναι η παγκόσμια ημέρα κυκλοφορίας του.

Public, 10 χρόνια στη ζωή μας, στην καρδιά μας, στην Κύπρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα