Πρεμιέρα για το 18o Pafos Aphrodite Festival Don Giovanni

Την εκτίμηση ότι πάνω απ’ όλα, το "Pafos Aphrodite Festival" οφείλει την επιτυχία του στο φιλόμουσο κοινό, που με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζει το θεσμό και του δίνει δύναμη και προοπτική, προέβη ο πρόεδρος του ΔΣ του Πάφος 2017, Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε χαιρετισμό του, τη 2η νύχτα της διοργάνωσης του "Pafos Aphrodite Festival" που φέτος παρουσιάζει την όπερα του Wolfgang Amadeus

Mozart, Don Giovanni, ένα από τα αρτιότερα και πιο δημοφιλή λυρικά δημιουργήματα όλων των εποχών, ο Δήμαρχος Πάφου και πρόεδρος του ΔΣ του Pafos Aphrodite Festival καλωσόρισε στην Πάφο τους συντελεστές της παραγωγής εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι όπως και χθες έτσι και απόψε με πρωτεργάτες τους διεθνούς αναγνώρισης σολίστες που ερμηνεύουν τους βασικούς ρόλους, θα χαρίσουν μεγάλες στιγμές καλλιτεχνικής δεξιότητας και ανάτασης.

Ακολούθως ο κ. Φαίδωνος χαιρέτησε την παρουσία, για τέταρτη συνεχή χρονιά στο χώρο αυτό, της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, έχοντας την πεποίθηση ότι θα δικαιώσει ξανά όσους πίστεψαν σ’ αυτήν και θα δώσει μιαν ακόμη ισχυρή απόδειξη για τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που διαθέτουμε ως λαός και χώρα στον τομέα της πολιτιστικής δημιουργίας, όπως είπε.

Κτίζοντας είπε, “πάνω στις αρχές και τις αξίες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο”.

Τέλος ο κ. Φαίδωνος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στο 18ο "Pafos Aphrodite Festival" τους ευχήθηκε να απολαύσουν μια αξέχαστη λυρική βραδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα