Πότε και πώς θα κριθεί ο Εμάνουελ;

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο ένας από τους δύο προπονητές (ο άλλος είναι ο Λούκας Χατζηλούκας της Δόξας) που θα βγάλουν ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο στην ίδια ομάδα. Στην παρθενική χρονιά του στον πάγκο του Απόλλωνα ο Πέδρο Εμάνουελ έχει δώσει δείγμα γραφής, το οποίο κρίνεται, αν μη τι άλλο, πολλά υποσχόμενο.

Παρά το γεγονός πως δεν ήταν η Νο1 επιλογή της διοίκησης του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι (βασικός στόχος ήταν ο Μίλινκο Πάντιτς) και είχε ν’ αντιμετωπίσει μια σειρά

από αναποδιές, όπως ο αποκλεισμός από Καμπάλα, μακροχρόνιες τιμωρίες και τραυματισμούς βασικών μονάδων, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που αποδίδει στρωτό ποδόσφαιρο και διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη τόσο μέσω του πρωταθλήματος όσο και μέσω του κυπέλλου.

Ο Απόλλωνας προνόησε να βάλει στο συμβόλαιο τη δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν την έχει ενεργοποιήσει. Επισήμως εκφράζεται η εκτίμηση για το έργο του Αγκολέζου τεχνικού, για τον οποίο όμως διαφαίνεται ότι η τελική αξιολόγηση θα γίνει μετά το τέλος της περιόδου. Με άλλα λόγια, στον Απόλλωνα δείχνουν να περιμένουν και την έκβαση του τελικού του κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια.

Το κομβικό ερώτημα είναι, αν στην απόφαση για επέκταση της συνεργασίας με τον Εμάνουελ η κατάκτηση του τροπαίου θα αποτελέσει απλά μια παράμετρο ή το καθοριστικό κριτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα