Ποτέ: Αντίο με ευχαριστίες και... σκιές

Ο Μίκαελ Ποτέ αποτελεί οριστικά παρελθόν για την Ομόνοια. Ο επιθετικός από τον Μπενίν τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Τουρκία, ωστόσο φεύγει σαν φίλος από τους πράσινους. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook στέλνει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας και ταυτόχρονα αφήνει κάποιες… σκιές.

Διαβάστε τι έγραψε ο Ποτέ

"Καταρχάς θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην

Ομόνοια για όλα. Ήταν ένας πολύ καλός και ευχάριστος χρόνος. Ξέρω ότι όλοι είχαν λίγο πρόβλημα λόγω της κατάστασής μου, όμως σας παρακαλώ μην ξεχνάτε πως μοιραστήκαμε αυτή την χρονιά. Κάποιοι θα είναι χαρούμενοι που φεύγω και κάποιοι θα είναι λυπημένοι, το ξέρω και το αποδέχομαι αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό τον σύλλογο, ακόμα και αν έπαιξα μόνο ένα χρόνο! Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί δεν είναι αναγκαίο τώρα. Πάντα ήμουν 100% σωστός, σοβαρός και επαγγελματίας με την Ομόνοια. Οι εφημερίδες μερικές φορές δεν με βοήθησαν όμως είναι ΟΚ επειδή ο Θεός βλέπει τα πάντα. Σας ευχαριστώ ξανά, είμαι περήφανος που ήμουν παίκτης της Ομόνοιας.

Εύχομαι καλή τύχη στον σύλλογο, σε όλους τους φίλους της Ομόνοιας, στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή και το προσωπικό, στον πρόεδρο και σε όλους που δουλεύουν ΣΚΛΗΡΑ κάθε μέρα για την Ομόνοια.
ΥΓ: Είμαι πολύ χαρούμενος για το καλό αποτέλεσμα χθες στο Europa League!!

Γειά σας".

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Hi every body.First off all i want to say thank you Omonia for every thing. It was a very very good and pleasant year....

Posted by Mickaël Poté on Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα