Πως θα είναι ο καιρός μέχρι το Σάββατο;

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι το Σάββατο.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αν και τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Στα νότια και τοπικά στα δυτικά θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο

ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά, στα νότια και νοτιοδυτικά, ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος όµως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα