Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Σάββατο;

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι το Σάββατο.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι

θα καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα