«Πονοκέφαλος» οι λαμπρατζιές στα Κ. Πολεμίδια: «Είναι τρομοκρατικές ενέργειες»

Για τα συνθήματα που γράφτηκαν με μπογιά στο Δημαρχείο Κάτω Πολεμιδιών, από νεαρά πρόσωπα, για το θέμα της λαμπρατζιάς, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Αντιδήμαρχος Μάριος Κουκλής.

Όπως είπε, «δυστυχώς ένα έθιμο κατάντησε να το χρησιμοποιούν νεαροί για να κάνουν τις βλακείες τους. Είναι τρομοκρατικές ενέργειες αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες».

Ο κ. Κουκλής ανέφερε πως η Αστυνομία έχει προβεί στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών, ενώ πρόσθεσε πως δεν σημειώθηκαν βανδαλισμοί μόνο στο Δημαρχείο,

καθώς ομάδα νεαρών είχε περάσει από υπεραγορά και έκαψε κάλαθους, ενώ δημιούργησαν επεισόδια και σε φούρνο, όπου εκεί βρίσκονταν Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

«Δεν είναι μόνο οι λαμπρατζιές, υπάρχουν και πολύ πιο σοβαρές παραβάσεις. Η παραβατικότητα ήταν έντονη, ενοχλούσαν κόσμο», τόνισε.

Όπως είπε, χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το ζήτημα με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων.

Πρόσθεσε πως κάθε χρόνο γίνεται σύσκεψη και η Τοπική Αρχή μιλούσε με τους νεαρούς, ωστόσο, φέτος ήθελαν να το κάνουν ανεξέλεγκτο, μάζευαν ξύλα και δημιουργούσαν επεισόδια με άλλες ενορίες για να κλέψουν ξύλα, ανέφερε χαρακτηριστικά. ​

Διαβάστε επίσης: Βανδαλισμοί κτιρίων στη Λεμεσό: «Στην λαμπρατζιά κουμάντο μόνο εμείς» (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πονοκέφαλος, Πολεμίδια, Είναι,ponokefalos, polemidia, einai