Πολύωρη η μεταθανάτια εξέταση στο άψυχο σώμα της άτυχης 8χρονης

Πολύωρη ήταν η μεταθανάτια εξέταση στο άψυχο σώμα της άτυχης Elena Natalia Bunea, η οποία διενεργήθηκε σήμερα, παρουσία και του Ελληνοκύπριου ιατροδικαστή που εδρεύει στην Βρετανία, Ανδρέα Μαρνερίδη.

Η ιατροδικαστική ομάδα της Δημοκρατίας συνεχίζει ακατάπαυστα τις εξετάσεις αφού η πορεία μέχρι την τελική ολοκλήρωση των εξετάσεων αναμένεται να είναι μακρά.

Σήμερα έγινε δειγματοληψία ιστοπαθολογικών ευρημάτων και αναμένεται να σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις. Όπως ενημερώνεται το SigmaLive έχουν γίνει σχετικές ενέργειες

και στα οστά του άτυχου κοριτσιού, προκειμένου να σταλούν και αυτά για περαιτέρω εξετάσεις.

Η σορός του 8χρονου παιδιού εντοπίστηκε την Κυριακή 5 Μαΐου, τοποθετημένη σε βαλίτσα, όπως ακριβώς δηλαδή εντοπίστηκε και η σορός της μητέρας της Elena, Livia, την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η νεκροτομή ολοκληρώθηκε στις 17:00, ενώ σημείωσε πως λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού «χθες και σήμερα λήφθηκαν γύρω στα εκατό μπουκαλάκια με δείγμα από τη νεκροτομή, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα