Πολυετή "χρυσή" συμφωνία της Τότεναμ με την ΝΙΚΕ

Η Nike, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής υποδημάτων στον κόσμο, αλλά και αθλητικού ρουχισμού, υπόγραψε μια πολυετή συμφωνία με την Τότεναμ, προκειμένου να γίνει από την ερχόμενη σεζόν ο επίσημος προμηθευτής της.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Nike, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως», δήλωσε ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι,

αναφέροντας χθες τη συμφωνία. «Η Nike δεσμεύεται να συνεργαστεί μαζί μας, σε μια εποχή που το νέο μας γήπεδο θα είναι ο καταλύτης για την αναγέννηση της Τόττεναμ. Παγκοσμίως επίσης, με την αναπτυσσόμενη βάση των φιλάθλων μας από την μία και την παγκόσμια εμβέλεια της Nike από την άλλη, θα είναι μία συνεργασία με εξαιρετικά αποτελέσματα».

Ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν πίσω από την Τσέλσι στην Premier League, ετοιμάζεται να μετακομίσει σε νέο γήπεδο 61.559 θέσεων από τη σεζόν 2018-19.

Δεν δόθηκαν οικονομικά στοιχεία, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν ότι η συμφωνία ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια λίρες (28,43 εκατομμύρια ευρώ) ετησίως.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Τότεναμ, ένα σύλλογο με τεράστια παράδοση, ισχυρή ταυτότητα και συναρπαστικό μέλλον", δήλωσε ο πρόεδρος της Nike Τρέβορ Εντουαρντς.

«Η συνεργασία αυτή στο ποδόσφαιρο επιτρέπει στη Nike να επιταχύνει την εστίασή της στο Λονδίνο, να συνδεθεί βαθιά με μια απίστευτα παθιασμένη παγκόσμια βάση φιλάθλων και να την οδηγήσει σε μία συνεχή ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα