Πολλά να σκεφτεί, πολλά να διορθώσει ο Πάμπος

Η ήττα ήταν ένα πολύ γερό χαστούκι για την Ομόνοια. Ό,τι χειρότερο τη δεδομένη στιγμή. Δημιουργεί ανησυχία, κόβει τον ενθουσιασμό, φανερώνει απρόσμενες αδυναμίες. Η ήττα δεν ήταν αποτέλεσμα συγκυριών, ατυχίας ή άλλων λόγων. Ήταν αποτέλεσμα της δικής της παρουσίας.


Δύο γκολ όπου υπήρχε κακή συμπεριφορά. Και τα δύο στην 1η επαφή των παικτών που μπήκαν σαν αλλαγή (στο 2-1 ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι). Παντελής η έλλειψη ουσιαστικού πρέσινγκ. Σε όλες τις φάσεις, ένα κλικ πίσω από την αντίπαλη ομάδα. Δέστε πόσο εύκολα οι

παίκτες της Πάφου έβγαζαν την μπάλα από τη περιοχή τους και την μετέφεραν στην απέναντι πλευρά. Οι παίκτες της Ομόνοιας δεν μπορούσαν να κλέψουν τη μπάλα και υπέπιπταν συνέχεια σε φάουλ.

Επιθετικά τώρα, αν εξαιρεθεί ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος και πάλι υπάρχει θέμα. Απλά υποφερτή κυκλοφορία, απουσία κάθετου ποδοσφαίρου, πολλές βεβιασμένες κινήσεις. Και λίγα πράγματα στην κίνηση χωρίς μπάλα. Συν μία αδικαιολόγητη νευρικότητα. Ακόμη και όταν ισοφάρισε.

Όσο και αν είναι νωρίς, όσο και αν πρόκειται για νέα ομάδα, είναι πολλά στοιχεία που θα έπρεπε να παρουσίαζε σε αυτό το στάδιο και δεν τα είχε. Θέλει διαχείριση η ήττα, χωρίς πανικό, αλλά σίγουρα με μπόλικο, ουσιαστικό προβληματισμό. Δεδομένο όμως πως ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ήδη πολλά να σκεφτεί και να διορθώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα