Ποιος φταίει τελικά; Πώς απαντά η Αστυνομία στα πυρά

Στο επίκεντρο βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ των ομάδων τους.

Αρκετοί είναι οι πολίτες, ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που εξαπολύουν πυρά και καταλογίζουν ευθύνες στην Αστυνομία, προσάπτοντάς της ολιγωρία, τη στιγμή που οι οπαδοί των δύο ομάδων έδιναν μάχες σώμα με σώμα.

Αποκαρδιωτική εικόνα του Τσιρείου–Βομβαρδισμένο

τοπίο (vid)

Ερωτηθείς σχετικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης απάντησε ότι το Σώμα δεν φέρει ευθύνη για τα δεκάδες πολεμοφόδια που μετέφεραν οι χούλιγκαν στο γήπεδο, καθώς πλέον αυτό είναι αρμοδιότητα των επιτηρητών του γηπέδου, βάσει νομοθεσίας.

Εκπρ.Τσιρείου: «Πετούσαν φονικά όπλα, θα έχουμε θύματα»(vid)

Σ’ ό,τι αφορά στη σύλληψη που έγινε και στα πυρά που δέχεται η Αστυνομία για περιορισμένο αριθμό συλλήψεων, ο κ. Αγγελίδης απάντησε ότι σίγουρα θα ήταν καλύτερο να γινόταν κατορθωτό να συλληφθούν κι άλλοι χούλιγκαν, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συλλήψεις εντός της ημέρας, καθώς αξιοποιείται το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπως και φωτογραφικό υλικό.

Πάντως, αν και η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε μία πρώτη τοποθέτηση για τα επεισόδια, αναμένεται εκ νέου επίσημη ανακοίνωση από το Σώμα.

Η κατάσταση υγείας του 14χρονου σε Τσίρειο- 2ος τραυματισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα