Ποιες είναι οι δωρεάν συναλλαγές που μπορείς να κάμεις μέσω Ελληνικής Τράπεζας

Σε μια σύγχρονη κοινωνία με σύγχρονες απαιτήσεις, υπάρχουν οι γρήγορες, εύκολες και χωρίς κόστος διαδικασίες μέσω του διαδικτύου ως ένα σύγχρονο προνόμιο που διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Για σκέψου να μπορείς να πραγματοποιείς όλες τις βασικές σου καθημερινές συναλλαγές χωρίς καμία χρέωση, απ’ όπου και να βρίσκεσαι. Η Ελληνική Τράπεζα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες σου και σου παρέχει την ευκολία που ζητάς. Με ένα πλήρες ανανεωμένο Online

Banking και Mobile Banking οι επιλογές και τα εργαλεία της τράπεζας είναι εκεί για να διευκολύνουν τις συναλλαγές σου. Με αυτό τον τρόπο σου δίνει την ευκαιρία να αποφύγεις την επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και χρήμα, μιας και πολλές συναλλαγές πλέον υφίστανται σε χρεώσεις.

Ποιες είναι οι συναλλαγές που μπορείς να κάνεις μέσω των εφαρμογών της Ελληνικής Τράπεζας εντελώς δωρεάν;

Αρχικά, η μεταφορά έως και €1000 σε άλλες τράπεζες χωρίς χρέωση, μέσω του Online Banking. Η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με «κανονική» ημερομηνία εκτέλεσης.

Έχεις την ευκαιρία να εκτελέσεις απεριόριστες δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέσω του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο. Στείλε ή λάβε χρήματα από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες σε μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Αν ταξιδεύεις και σκέφτεσαι να κάνεις ανάληψη αρκετά χρήματα πριν από την αναχώρησή σου για να μην έχεις πρόσθετες χρεώσεις στο εξωτερικό, δεν χρειάζεται καθώς μπορείς να πραγματοποιήσεις δωρεάν ανάληψη από ΑΤΜ στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Φτάνει να έχεις χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας.

Τον λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να τον αποκτήσεις με μόλις €1,50 τον μήνα. Μαζί με τον λογαριασμό αποκτάς και την χρεωστική σου κάρτα, ώστε σε συνδυασμό με όλα τα πιο πάνω πλεονεκτήματα να μπορείς να απολαμβάνεις τις βασικές Τραπεζικές Υπηρεσίες, οι οποίες εξυπηρετούν τις καθημερινές σου ανάγκες, χωρίς να ανησυχείς για οποιαδήποτε επιπρόσθετη χρέωση.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να ορίσεις ένα ραντεβού με λειτουργό της Τράπεζας μέσω της εφαρμογής «Book a Meeting», για υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια, επενδυτικές επιλογές κ.α.

Και αν νομίζεις πως μόνο αυτές τις υπηρεσίες έχεις διαθέσιμες κάνεις λάθος. Μέσω του Online Banking μπορείς χωρίς χρέωση να εκτυπώσεις το ΙΒΑΝ, να πληρώσεις σε 17 κατηγορίες οργανισμούς, και πάνω από 1200 λογαριασμούς σε συνεργασία με την JCC Smart, να ανακτήσεις το PIN σου ή να παγιοποιήσεις προσωρινά την κάρτα σου, να παραγγείλεις βιβλιάρια επιταγών, να αιτηθείς τη δημιουργία λογαριασμών, δάνειων και ασφαλιστικών προϊόντων κ.α.

Η Ελληνική Τράπεζα σε ανταμείβει μέσα από τις σύγχρονες υπηρεσίες που σου προσφέρει καθημερινά με πολύ απλά βήματα και την χρήση της προσωπικής σου συσκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα