Ποια παιχνίδια χάνουν οι Σέχου, Ριέρα, Χέιτλι και Φερνάντεθ

Ενημέρωσε η ΚΟΠ για το πότε θα εκτίσουν την ποινή τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Ο Χένιγνκ Μπεργκ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σέχου από το ματς της 25ης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή, ενώ ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει στη διάθεση του τους Χέιτλι και Φερνάντεθ, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ABDULLAHI SHEHU θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στον Ερμή (εκτός).

*Οι

ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ MICHAEL AYODEJI NGOO και GREGOR BALAZIC θα εκτίσουν την ποινή τους στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στην Ανόρθωση (εντός).

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ THOMAS NATHAN HATELEY και JOSE MANUEL FERNANDEZ REYES θα εκτίσουν την ποινή τους στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στον Εθνικό Άχνας (εντός).

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας ISMAIL SASSI θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός).

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου NAVARONE CHESNEY KAI FOOR θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στην Δόξα (εκτός).

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΡΑΤΙΚΟΣ θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στην ΑΕΚ (εκτός).

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ LORENZO RIERA ORTEGA θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στον Απόλλωνα (εντός).

Keywords
Τυχαία Θέματα