Ποδοσφαιριστής με μισθό 2,5 ευρώ τον μήνα

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αποκαλύψαμε ότι ποδοσφαιριστής λαμβάνει 100 ευρώ τον μήνα ως μισθό θέτοντας το ερώτημα αν είναι ο πιο φτωχός ποδοσφαιριστής στην Κύπρο. Τελικά δεν είναι, τουλάχιστον στα επίσημα έγγραφα.

Ο πιο φτωχός ποδοσφαιριστής στην Κύπρο; (pics)

Αποκαλύπτουμε δεύτερο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε με ομάδα Β` κατηγορίας συμβόλαιο διάρκειας από την 1η Απριλίου 2015 ως την 31η Μαρτίου 2016 με μεικτές απολαβές 20 ευρώ παρακαλώ . Ωστόσο στο

συμβόλαιο του αναφέρεται ότι θα πληρώνεται για 8 μήνες από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Απριλίου. Κάνοντας την αριθμητική πράξη καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το συμβόλαιο που κατατέθηκε στην ΚΟΠ αμειβόταν με 2,5 ευρώ τον μήνα παρεμπιπτόντως μιλάμε για μεικτά χρήματα.

Το σωματείο βέβαια εκτός από το…πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και βασική οδοντιατρική φροντίδα.

Με βάση αυτά τα στοιχεία ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι πιο χαμηλά αμειβόμενος. Έλα όμως που δεν είναι έτσι η ιστορία του. Αυτό γιατί πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει υπογράψει διπλό συμβόλαιο με τις απολαβές του να είναι 500 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα