Πλατφόρμα ετοιμάζουν οι διαφωνούντες της Συμμαχίας Πολιτών

Πολιτική πλατφόρμα ετοιμάζουν οι διαφωνούντες της Συμμαχίας Πολιτών. Συμμετοχή και από ανεξάρτητες προσωπικότητες και πρώην στελέχη άλλων κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου.

Την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται να γίνει η παρουσίαση της νέας Πλατφόρμας την οποία θα δημιουργήσουν όσοι διαφώνησαν με την υποψηφιότητα Λιλλήκα και αποχώρησαν από τη Συμμαχία Πολιτών. Παύλος Μυλωνάς, Ειρήνη Μάντολες, Στέλιος Αμερικάνος, Μαρίνα Δημητρίου, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης και Νίκος

Κουτσού, ενώνουν δυνάμεις με άλλα πρώην στελέχη και προσωπικότητες από τον λεγόμενο ενδιάμεσο χώρο, σε μια πλατφόρμα που κύριο γνώμονα θα έχει τις θέσεις των στελεχών της στο Κυπριακό.

Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές και εν όψει Προεδρικών Εκλογών, με το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου να φαντάζει ίσως η μόνη εφικτή επιλογή-εξέλιξη.

Η κίνηση αυτή κρίνεται από πολιτικούς κύκλους εντός του ενδιάμεσου χώρου, ως σημαντική, καθώς πλέον τα στελέχη της Συμμαχίας θα λειτουργούν και συγκροτημένα ως ομάδα, με συγκεκριμένες θέσεις που θα καθοδηγούν τη δράση τους, με προοπτικές ενδεχομένως ακόμα και για μελλοντική λειτουργία της πλατφόρμας αυτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα