Πλ. Αβραάμ: «Μέχρι αύριο θα έχουμε νέο προπονητή»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ Πλουτή Αβραάμ για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο. 

ΑΕΛ για Τσίρειο: «Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή»

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Είπαμε κάποια πράγματα για τη

διαιτησία, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ως διοίκηση. Γραπτές επιστολές με την ομοσπονδία και επικοινωνία του κ. Σοφοκλέους. Δεν παίρνω λέξη πίσω απ’ όσα είπα χθες. Νιώθουμε αδικημένοι και πικραμένοι, περάσαμε δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε πέναλτι, μας ακυρώθηκε γκολ, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Μετά ήρθε η κόκκινη, μείναμε με 10, όμως κανείς δεν το έβαλε κάτω. Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, το θέλαμε πολύ. Για να ξαναμπούμε στους στόχους μας, για 1000 λόγους, δεν τα παρατάμε όμως και συνεχίζουμε».

«Δεν έχουμε τη μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Με εξαίρεση το ματς με τον Άρη, νιώθω ότι η ομάδα μας δικαιούταν να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια. Αντί να είχαμε 6 βαθμούς, έχουμε ένα. Βλέπουμε ότι έρχεται καθημερινή βελτίωση, υπάρχουν παίκτες ακόμη τραυματίες και παίκτες που ακόμη δεν έπαιξαν. Σε 1-2 εβδομάδες η εντεκάδα θα διαφοροποιηθεί».

«Είμαστε σε διαδικασία ενεργειών για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πριν το ματς της Παρασκευής θα έχουμε νεότερα. Έχουμε 3 προπονήσεις θα πρέπει οι υπηρεσιακοί να προετοιμάσουν την ομάδα, μέχρι να έχουμε το νέο μας προπονητή».

Για Σίλας: «Αντιλαμβάνεστε το θέμα του, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντα του. Θα γίνουν συζητήσεις με τον πρόεδρο και τη νομική ομάδα και εμείς σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Σήμερα – αύριο θα έχουμε νέο προπονητή, θ’ αναλάβει δράση από εβδομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αβραάμ, Μέχρι,avraam, mechri