Πιθανά ποινικά αδικήματα στην απόκτηση κτηματολογίου Λ/κας

Πράματα και θάματα ακούστηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

7 εκατομμύρια περισσότερα πλήρωσε το κράτος σε ιδιώτη, σε σχέση με την αξία του κτιρίου του κτηματολογίου Λάρνακας, λέει ο Γενικός ελεγκτής.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απέστειλε άρον άρον επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, ζητώντας του να διερευνήσει την πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων στη διαδικασία απόκτησης των γραφείων του Κτηματολογίου, καθώς - όπως υποστηρίζει - το κτίριο είναι υπερτιμολογημένο κατά περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φέρεται να επωφελήθηκε

ο ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή, ενδεχομένως διάφορα πρόσωπα, κεχωρισμένα ή σε συνεννόηση μεταξύ τους, μεθόδευσαν την απόκτηση του κτιρίου σε τιμή που ήταν εξόχως ασύμφορη για το κράτος, με τρόπο ώστε να δίδεται ψευδής εικόνα ότι η τιμή ήταν λογική και συμφέρουσα. Προσθέτοντας, μάλιστα, ότι εκ των υστέρων, όταν ασκήθηκε κοινοβουλευτικός έλεγχος, ενήργησαν με τρόπο που συγκάλυπτε τις ενέργειες που είχαν προηγηθεί.

Την ίδια στιγμή, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες της «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» και του «ΣΙΓΜΑ», ότι στην υπόθεση αγοράς του Κτηματολογίου Λάρνακας εμπλέκεται ένας εκ των βασικών υπόπτων της υπόθεσης Δρομολαξιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα