Πιστόλι «μυστήριο» εντοπίστηκε στο Αεροδρόμιο Λ/κας

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον εντοπισμό πιστολιού στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χθες Δευτέρα (3/10) γύρω στις 21.30 καθαριστής στο Αεροδρόμιο εντόπισε σε παγκάκι καφετέριας που βρίσκεται έξω από το Αεροδρόμιο, ένα τσαντάκι.

Ο καθαριστής, κρατώντας το τσαντάκι συνειδητοποίησε ότι είναι ασυνήθιστου βάρους και έτσι το άνοιξε για να βρει μέσα σε αυτό ένα πιστόλι. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, το πιστόλι ενδέχεται να είναι και περίστροφο.

Σύμφωνα

πάντα με τον κ. Αγγελίδη η Αστυνομία ενήργησε άμεσα για το περιστατικό και διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο ο κάτοχος του πιστολιού κατέχει τη σχετική άδεια.

Ο ιδιοκτήτης του πιστολιού, εν τω μεταξύ, φέρεται να άρπαξε από τον υπάλληλο το τσαντάκι, λέγοντάς του ότι του ανήκει. Άμεσα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο είχε επιβιβαστεί και έτσι λήφθηκαν αυτόματα τα προσωπικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη, η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και στα πλαίσια αυτής, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα