Πιστεύει ο Μαντούκα στον φετινό ΑΠΟΕΛ;

Τι πιστεύει ο Μαντούκα για τον φετινό ΑΠΟΕΛ; Μπορεί για τον τίτλο; Δείτε τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος στην κάμερα του Sigmalive. Τι μας είπε για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ και μπορεί η ομάδα του Κρίστιανσεν να πάρει τον τίτλο. Οι απαντήσεις από τον Γκουστάβο Μαντούκα στο πιο πάνω βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαντούκα στο Sigmalive

για την εμπειρία του στο Μπαχρέιν!

"Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, έχουν μείνει πέντε παιχνίδια και πάντα αυτή η περίοδος είναι η πιο ενδιαφέρουσα σεζόν. Δουλεύεις όλη τη χρονιά για να φτάσεις εδώ, είναι η περίοδος που οι παίκτες είναι κουρασμένοι, υπάρχει αρκετή πίεση γι' αυτό και τα παιχνίδια γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέροντα. Ανοίγει και ο καιρός, ο κόσμος πάει γήπεδο τώρα. Είναι κρίσιμα παιχνίδια, το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό του Απόλλωνα με την ΑΕΚ, είναι αρκετά σημαντικό για την ΑΕΚ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση έχει το πλεονέκτημα των +2 βαθμών, αλλά όλα είναι ανοιχτά, υπάρχουν ακόμη παιχνίδια, θα παλέψουν μέχρι τέλους".

Για τον πρωταθλητή: "Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής, ο ΑΠΟΕΛ έχει τους καλύτερους παίκτες, την καλύτερη ομάδα, είναι το φαβορί. Όμως όπως είπα όλα είναι ανοιχτά, όλα τα ντέρμπι είναι κρίσιμα. Η ΑΕΚ κάνει μία εξαιρετική δουλειά όπως και την περσινή σεζόν, είναι πολύ οργανωμένη, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, ξέρουν τι να κάνουν. Μπορεί να μην έχουν τόσες πολλές επιλογές όπως ο ΑΠΟΕΛ, όμως μπορούμε να πούμε ότι είναι πιο οργανωμένη σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, έχουν και αυτοί μεγάλες πιθανότητες για το πρωτάθλημα".

Για το πως βλέπει το κύπελλο: "Τώρα έχουμε τους επαναληπτικούς. Στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ το εκτός έδρας γκολ βοηθά τον Απόλλωνα, έχει την ευκαιρία του για να βγει Ευρώπη, θα είναι δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Τώρα για το άλλο ματς όλα είναι ανοιχτά μετά την ισοπαλία στο ΓΣΖ".

Keywords
Τυχαία Θέματα